Creare site

Servicii IT in Moldova

Oferim servicii IT de calitate pentru cei care doresc sa-si ridice afacerea de la zero la cer. Va vom automatiza, optimiza si gestiona afacerea. Serviciile IT pentru afaceri in Moldova reprezinta o economie financiara semnificativa de bani si timp, precum si efort si nervi, care impreuna garanteaza un rezultat mare. Oferim servicii ale site-urilor companiilor la un pret avantajos in Chisinau, iar specialistii nostri competenti va vor ajuta sa va dezvoltati afacerea si sa o aduceti la inaltime.

Un chatbot este un instrument pentru comunicarea cu clientul dvs. in limbaj natural prin mesageri, site-uri web si alte platforme digitale.

La serviciu

O afacere de succes implica intotdeauna un salt in numarul de angajati, clienti si vanzari. Acest factor complica in mod semnificativ procesul de lucru, ceea ce poate duce la evenimente negative in cadrul companiei. Pentru a evita astfel de probleme, multe companii incep sa implementeze in programele lor automate de afaceri care permit un control clar al tuturor proceselor de afaceri.

 

 

La serviciu

Internetul este acum o parte integranta a vietii fiecarei persoane. In cele mai necesare momente, majoritatea oamenilor apeleaza la cautarea Google cu o varietate de cereri. Aceasta este o mare oportunitate de a va dezvolta afacerea si de a atrage clientii prin intermediul publicitatii contextuale in Google. Acest instrument de marketing pe Internet va permite sa utilizati publicitatea pe Internet pentru a obtine rezultatul dorit.

La serviciu

Designul individual al site-ului ajuta la crearea unui instrument de marketing de succes. Dezvoltarea web design-ului va permite sa creati un concept special al paginii. Este important sa se determine ce va fi site-ul si cum va fi capabil sa difere de concurenti. Crearea unei frumoase platforme de internet atrage publicul tinta. Viitorul site trebuie sa satisfaca nu numai nevoile vizuale, ci si cele functionale ale consumatorului. Structura proiectata corespunzator a portalului necesita o abordare profesionala a specialistului.

La serviciu

Atunci cand creeaza o afacere, fiecare antreprenor trebuie sa tina cont in prealabil de gradul deplin de complexitate si importanta de a face afaceri. Odata cu aparitia de noi sarcini si angajati, devine mai dificil sa controlezi activitatile de lucru. Orice incalcare a partii functionale a activitatilor companiei duce la consecinte negative. In acest caz, este necesar sa se recurga la utilizarea unui sistem multitasking care va ajuta sa faca fata numeroaselor sarcini si probleme. Un singur instrument de management va permite sa cresteti eficacitatea tuturor proceselor de lucru.

La serviciu

Conducerea unei afaceri de succes nu se termina cu un site web. Doar in cazul dezvoltarii regulate, proiectul dvs. de afaceri va va putea aduce profit semnificativ. Promovarea non-stop pe site este principalul factor eficient de promovare. In prezent au aparut servicii demne care sunt modalitati de asigurare a functionarii normale a site-ului, precum suportul tehnic pentru site.

La serviciu

Desi strans legate, gazduirea web si gazduire domenii web sunt doua servicii diferite. Gazdele web stocheaza continut, ca un site web, pe servere de internet. Gazdele de domenii ofera nume de domenii, care sunt adresele care ajuta vizitatorii sa acceseze continutul site-ului web.

La serviciu

Cumparare domeniu site permite site-ului dvs. web sa aiba propriul branding si voce. De asemenea, este mai usor pentru vizitatorii dvs. de web sa-si aminteasca numele site-ului dvs.

La serviciu

Seo promovare este un set de masuri de imbunatatire a site-ului pentru clasarea acestuia in motoarele de cautare. Sarcina promovare seo este sa se asigure ca site-ul promovat este cat mai sus posibil in rezultatele cautarii.

La serviciu

Dezvoltarea de aplicatii mobile este mereu la mare cautare atat de afacerile mari, cat si de cele mici. O aplicatie este un mijloc pentru un obiectiv final, fie ca este atragerea unui nou public, crearea unui nou canal de comunicare cu clientii sau testarea unei ipoteze pentru un startup.

La serviciu

Avantajele

  • Implementarea tehnologiilor avansate

    Folosim cele mai recente hardware, software puternic si hardware.

  • O atingere personală

    Luam fiecare client cat mai in serios posibil si acordam prioritate cerintelor sale.

  • Specialisti profesionali

    Peste 15 de ani de activitate in domeniul TEHNOLOGIILOR IT, echipa noastra este capabila sa faca fata absolut oricarei sarcini