Crearea site-urilor

Dezvoltarea site-ului la cheie în Moldova

Creăm site-uri unice cu design intuitiv care va aprecia fiecare vizitator

Plasa comanda

Crearea unui site web la cheie este soluția potrivită pentru afacerea dvs.

Economisiți timp și comandați serviciul "dezvoltarea și crearea unui site la cheie". Tot ce aveți nevoie este să încheiați un contract și să vă exprimați solicitările și dorințele pentru dezvoltarea ulterioară a site-ului. Nu numai că economisiți timp, dar obțineți și un site web complet funcțional. Plătiți un preț fix și nu vă mai faceți griji că trebuie să plătiți suplimentar pentru site.

Etapele

 • SEO optimizare pentru promovare

  Optimizarea site-ului pentru promovare în motoarele de căutare: Ștergerea paginilor duplicate și scrierea metadatelor

 • Layout și programare

  În funcție de aspectul creat al designului, programatorul și producătorul încep să lucreze: Programatorul scrie codul, iar producătorul face un aspect al site-ului

 • Web design

  Dezvoltarea elementelor grafice ale site-ului și crearea unui aspect unic

 • Design adaptiv

  Afișarea corectă a site-ului pe ecranele telefoanelor mobile și desktop-urilor. Toate funcționalitățile ar trebui să fie eliminate de utilizatorii tuturor dispozitivelor.

Vezi serviciile
De ce noi?

Am fost în curs de dezvoltare site-uri la cheie de 15 ani, și suntem capabili de a crea calitate și să iasă în evidență site-uri pentru orice afacere

Filosofie noastra
Cum lucram
De ce noi?

Noi credem in ceea ce facem!

În primul rând, ne concentrăm pe afacerea clientului și pe solicitările și dorințele sale. Scopul nostru este de a dezvolta și de a crea un produs de calitate și de a pune în aplicare orice idei ale clientului. Brite.md sunt deschise, productive și oneste. Și spunem deschis: Suntem capabili să vă conducem proiectul la un aflux incredibil de vânzări!

 • Calitate maximă de lucru
 • O mulțime de idei utile pentru client, cum să dezvolte un proiect de afaceri
 • Suntem întotdeauna deschiși la cooperare cu dumneavoastră!

Motto-ul nostru este calitatea și deschiderea

Brite.md ia proiectul în serios, din primul minut al oricărei aplicații pentru serviciu. Cum merge munca noastră?

 • Clientul va spune ce vrea în avans, va discuta prețul cu managerul nostru, iar apoi contractul va fi încheiat.
 • O echipă de specialiști (de la 7 persoane și mai mult) este alocată pentru crearea și întreținerea proiectului.
 • În etapa inițială, discutăm termenul limită pentru finalizarea proiectului, astfel încât specialiștii noștri să treacă întotdeauna proiectul la un termen prestabilit, îndeplinind toate obligațiile lor.

Brite.md este – 

Calitatea și profesionalismul specialistilor noștri. De când suntem pe piață de peste 15 de ani, am creat și dezvoltat mai mult de o mie de site-uri la cheie. Principalele noastre avantaje sunt:

 • 15 ani de funcționare neîntreruptă pe piață
 • Peste 1,000 de proiecte implementate
 • Calitatea înaltă a muncii și livrarea proiectelor în termenele limită
 • Cele mai bune prețuri în Moldova
Proiectele noastre

Peste 15 de ani de activitate, am finalizat cu succes mai mult de o mie de proiecte. Experiența noastră profesională colosală ne-a făcut adevărați specialiști ai afacerii noastre!

Servicii adaugate

Profitați de serviciile IT suplimentare oferite de compania noastră. Garantăm calitate, unicitate și cel mai bun preț din Moldova!

O afacere de succes implică întotdeauna un salt în numărul de angajați, clienți și vânzări. Acest factor complică în mod semnificativ procesul de lucru, ceea ce poate duce la evenimente negative în cadrul companiei. Pentru a evita astfel de probleme, multe companii încep să implementeze în programele lor automate de afaceri care permit un control clar al tuturor proceselor de afaceri.

La serviciu

Internetul este acum o parte integrantă a vieții fiecărei persoane. În cele mai necesare momente, majoritatea oamenilor apelează la căutarea Google cu o varietate de cereri. Aceasta este o mare oportunitate de a vă dezvolta afacerea și de a atrage clienții prin intermediul publicității contextuale în Google. Acest instrument de marketing pe Internet vă permite să utilizați publicitatea pe Internet pentru a obține rezultatul dorit.

La serviciu

Designul individual al site-ului ajută la crearea unui instrument de marketing de succes. Dezvoltarea web design-ului vă permite să creați un concept special al paginii. Este important să se determine ce va fi site-ul și cum va fi capabil să difere de concurenți. Crearea unei frumoase platforme de internet atrage publicul țintă. Viitorul site trebuie să satisfacă nu numai nevoile vizuale, ci și cele funcționale ale consumatorului. Structura proiectată corespunzător a portalului necesită o abordare profesională a specialistului.

La serviciu

Atunci când creează o afacere, fiecare antreprenor trebuie să țină cont în prealabil de gradul deplin de complexitate și importanță de a face afaceri. Odată cu apariția de noi sarcini și angajați, devine mai dificil să controlezi activitățile de lucru. Orice încălcare a părții funcționale a activităților companiei duce la consecințe negative. În acest caz, este necesar să se recurgă la utilizarea unui sistem multitasking care va ajuta să facă față numeroaselor sarcini și probleme. Un singur instrument de management vă permite să creșteți eficacitatea tuturor proceselor de lucru.

La serviciu

Conducerea unei afaceri de succes nu se termină cu un site web. Doar în cazul dezvoltării regulate, proiectul dvs. de afaceri vă va putea aduce profit semnificativ. Promovarea non-stop pe site este principalul factor eficient de promovare. In prezent au aparut servicii demne care sunt modalitati de asigurare a functionarii normale a site-ului, precum suportul tehnic pentru site.

La serviciu

Deși strâns legate, găzduirea web și găzduire domenii web sunt două servicii diferite. Gazdele web stochează conținut, ca un site web, pe servere de internet. Gazdele de domenii oferă nume de domenii, care sunt adresele care ajută vizitatorii să acceseze conținutul site-ului web.

La serviciu

Cumpărare domeniu site permite site-ului dvs. web să aibă propriul branding și voce. De asemenea, este mai ușor pentru vizitatorii dvs. de web să-și amintească numele site-ului dvs.

La serviciu

Seo promovare este un set de măsuri de îmbunătățire a site-ului pentru clasarea acestuia în motoarele de căutare. Sarcina promovare seo este să se asigure că site-ul promovat este cât mai sus posibil în rezultatele căutării.

La serviciu
Dezvoltare sistemelor crm
Publicitate contextuală
Design
Dezvoltare ERP
Întreținerea site-ului
Gazduire
Domenii
SEO promovare
Contacteaza-te
f o r m u l a r
Текстовое сообщение