Creare site
Avantajele Intretinerea site-ului
Dezvoltarea fara probleme a afacerii dvs.
Intretinerea si suportul site-urilor web 247
Rezolvarea problemelor tehnice imediat
Ai timp liber si ai salvat nervii
Companie IT

Ce este suportul tehnic cuprinzator pentru un site web?

Intretinerea site-ului implica protectie constanta impotriva hackingului si depanare. La cererea dvs., pot fi adaugate module noi sau pot fi reproiectate sectiuni vechi ale site-ului.
O parte importanta este partea vizuala a paginii, care atrage atentia unui potential consumator. Continutul grafic al paginii presupune dezvoltarea de bannere de diferite tipuri, crearea de pictograme, butoane si fonturi interesante. Partea ilustrativa ajuta utilizatorul sa-si formeze o anumita impresie direct despre companie si serviciile oferite.
Actualizarea site-ului nu poate avea loc fara prezenta oricarei informatii pe site. Suportul informational al site-ului consta in scrierea de noi texte de vanzare, publicarea de articole relevante pentru site, adaugarea de fotografii si materiale video de inalta calitate. Aceasta abordare este o modalitate excelenta de promovare, care va ajuta la aducerea site-ului pe primele pozitii in motoarele de cautare si la obtinerea de rezultate bune.

Servicii de suport tehnic unul site in Brite

Este putin probabil ca o persoana sa poata efectua acest tip de munca complexa si chiar in mod regulat. Compania noastra de profesionisti va ofera servicii de asistenta pentru site-ul web. Experienta intr-un domeniu similar ne permite sa oferim servicii de inalta calitate din partea specialistilor. O echipa mare include programatori cu experienta, designeri web unici si manageri creativi.
Ce veti obtine contactandu-ne pentru ajutor?
1. O abordare individuala a muncii incepe prin a va oferi un manager personal care va va supraveghea pe toata durata cooperarii. Orice modificari, dorinte sau intrebari vor fi decise de el.
2. Programatorii calificati vor ajuta la crearea functionarii operationale a site-ului web si la rezolvarea oricaror probleme intr-o perioada scurta de timp. Daca va fi necesar, vor fi luate in considerare si finalizate noi functii pentru optimizarea functionarii site-ului si modernizarea oricarui serviciu.
3. O abordare particulara a managerului de continut umple pagina cu informatii unice si fisiere media care pot atrage atentia fiecarui vizitator al site-ului. Continutul impecabil se potriveste intotdeauna cu subiectul resursei si este plasat eficient in motoarele de cautare.
Va vom ajuta sa rezolvati orice problema de intretinere a unui site web. Experienta vasta in spatele nostru ne permite sa garantam o cooperare de succes. Responsabilitatea fiecarui specialist permite indeplinirea la timp a tuturor sarcinilor atribuite. In plus, oferim diverse servicii IT pentru intreprinderile mici, puteti acorda atentie dezvoltarii designului original. Contacteaza-ne si obtine cel mai bun rezultat!

Comanda serviciu
Comanda serviciu Intretinerea site-ului
f o r m u l a r
De asemenea

Designul individual al site-ului ajuta la crearea unui instrument de marketing de succes. Dezvoltarea web design-ului va permite sa creati un concept special al paginii. Este important sa se determine ce va fi site-ul si cum va fi capabil sa difere de concurenti. Crearea unei frumoase platforme de internet atrage publicul tinta. Viitorul site trebuie sa satisfaca nu numai nevoile vizuale, ci si cele functionale ale consumatorului. Structura proiectata corespunzator a portalului necesita o abordare profesionala a specialistului.

La serviciu

Atunci cand creeaza o afacere, fiecare antreprenor trebuie sa tina cont in prealabil de gradul deplin de complexitate si importanta de a face afaceri. Odata cu aparitia de noi sarcini si angajati, devine mai dificil sa controlezi activitatile de lucru. Orice incalcare a partii functionale a activitatilor companiei duce la consecinte negative. In acest caz, este necesar sa se recurga la utilizarea unui sistem multitasking care va ajuta sa faca fata numeroaselor sarcini si probleme. Un singur instrument de management va permite sa cresteti eficacitatea tuturor proceselor de lucru.

La serviciu

Desi strans legate, gazduirea web si gazduire domenii web sunt doua servicii diferite. Gazdele web stocheaza continut, ca un site web, pe servere de internet. Gazdele de domenii ofera nume de domenii, care sunt adresele care ajuta vizitatorii sa acceseze continutul site-ului web.

La serviciu

Seo promovare este un set de masuri de imbunatatire a site-ului pentru clasarea acestuia in motoarele de cautare. Sarcina promovare seo este sa se asigure ca site-ul promovat este cat mai sus posibil in rezultatele cautarii.

La serviciu
Design
Dezvoltare ERP
Hosting
SEO promovare