Creare site

Creare site la comanda în Moldova

Nu stiti unde sa comandati dezvoltarea si realizarea unui site web la cheie pentru orice complexitate din Moldova? Sunteti in locul potrivit! Crearea site urilor unice in Chisinau cu un design intuitiv pe care fiecare vizitator il va aprecia. Grabeste-te pentru a comanda crearea unui website la comanda!

Plasa comanda

Crearea unui site web la cheie este solutia potrivita pentru afacerea dvs.

Economisiti timp si comandati serviciul "dezvoltarea si crearea unui site la cheie". Tot ce aveti nevoie este sa incheiati un contract si sa va exprimati solicitarile si dorintele pentru dezvoltarea ulterioara a site-ului. Nu numai ca economisiti timp, dar obtineti si un site web complet functional. Platiti un pret fix si nu va mai faceti griji ca trebuie sa platiti suplimentar pentru site.

Cum se face crearea paginilor web la comanda

 • Web design

  Designul Web este fata companiei dvs., motiv pentru care elaborarea acestuia este deosebit de importanta. Dezvoltam elemente grafice si cream un aspect unic.

 • Layout si programare

  In functie de aspectul creat al designului, programatorul si producatorul incep sa lucreze: Programatorul scrie codul, iar producatorul face un aspect al site-ului

 • Design adaptiv

  Afisarea corecta a site-ului pe ecranele telefoanelor mobile si desktop-urilor. Toate functionalitatile ar trebui sa fie eliminate de utilizatorii tuturor dispozitivelor.

 • SEO optimizare pentru promovare

  Optimizare SEO pentru promovare ulterioara: eliminarea paginilor duplicate, prescrierea metadatelor, eliminarea erorilor, Optimizarea tehnica completa, scrierea de texte de inalta calitate.

Vezi serviciile
De ce noi?

Am fost in curs de dezvoltare site-uri la cheie de 15 ani, si suntem capabili de a crea calitate si sa iasa in evidenta site-uri pentru orice afacere

Filosofie noastra
Cum lucram
De ce noi?

Noi credem in ceea ce facem!

In primul rand, ne concentram pe afacerea clientului si pe solicitarile si dorintele acestuia. Scopul nostru este de a dezvolta si de a crea un produs de calitate si de a aduce la viata orice idei ale clientului. Lucram deschis, productiv si sincer. Motto-ul nostru: suntem capabili de a aduce proiectul la un aflux incredibil de vanzari! Din acest motiv, nu ne oprim doar la crearea de site-uri web, in plus, oferim urmatoarele servicii IT:

Motto-ul nostru este calitatea si deschiderea

Brite.md ia proiectul in serios, din primul minut al oricarei aplicatii pentru serviciu. Cum merge munca noastra?

 • Clientul va spune ce vrea in avans, va discuta pretul cu managerul nostru, iar apoi contractul va fi incheiat.
 • O echipa de specialisti (de la 7 persoane si mai mult) este alocata pentru crearea si intretinerea proiectului.
 • In etapa initiala, discutam termenul limita pentru finalizarea proiectului, astfel incat specialistii nostri sa treaca intotdeauna proiectul la un termen prestabilit, indeplinind toate obligatiile lor.

Brite.md este – 

Calitatea si profesionalismul specialistilor nostri. De cand suntem pe piata de peste 15 de ani, am creat si dezvoltat mai mult de o mie de site-uri la cheie. Principalele noastre avantaje sunt:

 • 15 ani de functionare neintrerupta pe piata
 • Peste 1,000 de proiecte implementate
 • Calitatea inalta a muncii si livrarea proiectelor in termenele limita
 • Cele mai bune preturi in Moldova
Proiectele noastre

Peste 15 de ani de activitate, am finalizat cu succes mai mult de o mie de proiecte. Experienta noastra profesionala colosala ne-a facut adevarati specialisti ai afacerii noastre!

Servicii adaugate

Profitati de serviciile IT suplimentare oferite de compania noastra. Garantam calitate, unicitate si cel mai bun pret din Moldova!

Un chatbot este un instrument pentru comunicarea cu clientul dvs. in limbaj natural prin mesageri, site-uri web si alte platforme digitale.

La serviciu

O afacere de succes implica intotdeauna un salt in numarul de angajati, clienti si vanzari. Acest factor complica in mod semnificativ procesul de lucru, ceea ce poate duce la evenimente negative in cadrul companiei. Pentru a evita astfel de probleme, multe companii incep sa implementeze in programele lor automate de afaceri care permit un control clar al tuturor proceselor de afaceri.

 

 

La serviciu

Internetul este acum o parte integranta a vietii fiecarei persoane. In cele mai necesare momente, majoritatea oamenilor apeleaza la cautarea Google cu o varietate de cereri. Aceasta este o mare oportunitate de a va dezvolta afacerea si de a atrage clientii prin intermediul publicitatii contextuale in Google. Acest instrument de marketing pe Internet va permite sa utilizati publicitatea pe Internet pentru a obtine rezultatul dorit.

La serviciu

Designul individual al site-ului ajuta la crearea unui instrument de marketing de succes. Dezvoltarea web design-ului va permite sa creati un concept special al paginii. Este important sa se determine ce va fi site-ul si cum va fi capabil sa difere de concurenti. Crearea unei frumoase platforme de internet atrage publicul tinta. Viitorul site trebuie sa satisfaca nu numai nevoile vizuale, ci si cele functionale ale consumatorului. Structura proiectata corespunzator a portalului necesita o abordare profesionala a specialistului.

La serviciu

Atunci cand creeaza o afacere, fiecare antreprenor trebuie sa tina cont in prealabil de gradul deplin de complexitate si importanta de a face afaceri. Odata cu aparitia de noi sarcini si angajati, devine mai dificil sa controlezi activitatile de lucru. Orice incalcare a partii functionale a activitatilor companiei duce la consecinte negative. In acest caz, este necesar sa se recurga la utilizarea unui sistem multitasking care va ajuta sa faca fata numeroaselor sarcini si probleme. Un singur instrument de management va permite sa cresteti eficacitatea tuturor proceselor de lucru.

La serviciu

Conducerea unei afaceri de succes nu se termina cu un site web. Doar in cazul dezvoltarii regulate, proiectul dvs. de afaceri va va putea aduce profit semnificativ. Promovarea non-stop pe site este principalul factor eficient de promovare. In prezent au aparut servicii demne care sunt modalitati de asigurare a functionarii normale a site-ului, precum suportul tehnic pentru site.

La serviciu

Desi strans legate, gazduirea web si gazduire domenii web sunt doua servicii diferite. Gazdele web stocheaza continut, ca un site web, pe servere de internet. Gazdele de domenii ofera nume de domenii, care sunt adresele care ajuta vizitatorii sa acceseze continutul site-ului web.

La serviciu

Cumparare domeniu site permite site-ului dvs. web sa aiba propriul branding si voce. De asemenea, este mai usor pentru vizitatorii dvs. de web sa-si aminteasca numele site-ului dvs.

La serviciu

Seo promovare este un set de masuri de imbunatatire a site-ului pentru clasarea acestuia in motoarele de cautare. Sarcina promovare seo este sa se asigure ca site-ul promovat este cat mai sus posibil in rezultatele cautarii.

La serviciu

Dezvoltarea de aplicatii mobile este mereu la mare cautare atat de afacerile mari, cat si de cele mici. O aplicatie este un mijloc pentru un obiectiv final, fie ca este atragerea unui nou public, crearea unui nou canal de comunicare cu clientii sau testarea unei ipoteze pentru un startup.

La serviciu
Contacteaza-te
f o r m u l a r